Jocuri Sport

Scapa de plictiseala jucand cele mai antrenante jocuri sport. Alege cel mai optim mod de distractie si in acelasi timp de relaxare, alegand un joc online din aceasta categorie. Gasesti o gama variata de jocuri sport din mai multe domenii: tenis, volei, billiard, fotbal, baschet si multe altele. Esti gata sa incepi?
NBA Pro Hoops este un joc de baschet online, 3D, pe echipe . Cu siguranta te vei distra pe cinste jucand acest joc. Pentru a obtine puncte trebuie sa arunci la cos si sa marchezi. Ajuta-ti echipa sa castige. Fii atent, deoarece ai adversari puternici.
Esti pasionat de hockei pe gheata? Atunci incearca Air Hockei. Lupti impotriva a 10 adversari dornici sa castige. Tu cat de mult iti doresti victoria? Atentie sa nu iti dai autogol si foloseste mouse-ul pentru a controla jocul.
Ce spui despre un joc relaxant si amuzant de ping-pong? Iti amintesti regulile jocului? Trebuie sa mentii mingea pe paleta de ping-pong cat mai mult cu putinta pentru a castiga puncte. Jocul Keep ups este ideal pentru distractie. Ti se pare usor? Atunci accepta provocarea! Trebuie sa fii foarte rapid si in acelasi timp atent.
Skateboard-ul este indragit de majoritatea adolescentilor. Cat de bun esti la acest sport? Dar ce spui despre bani? Ti-ar placea sa te plimbi cu placa de skateboard si sa aduni bani de pe strada? In jocul Downhill Jam Game exact acest lucru trebuie sa faci. Cu o grafica exceptionala, jocul te indeamna sa iti demonstrezi abilitatea in a manevra placa de skateboard in timp ce aduni bani care se vor transforma in puncte. Cate puncte crezi ca poti face?
Baseball-ul este un alt joc extrem de indragit. Ce trebuie sa faci? Trebuie doar sa lovesti mingea astfel incat ea sa ajunga cat mai departe. Bineinteles, extrem de importanta este precizia loviturii. Aceasta este cea care face diferenta in acest joc. Super Slugger va ofera ocazia sa jucati o interesanta partida de baseball si va puteti alege si adversarul.
Jocurile sport online sunt foarte accesate si indragite de majoritatea vizitatorilor. Uita de momentele de plictiseala si incarca-ti bateriile cu un astfel de joc.

Page 1 of 612345...Last »