Jocuri Puzzle

Jocurile tip puzzle sunt extrem de indragite atat de copii cat si de adulti. In colectia online de jocuri puzzle aveti ocazia de a imbina operatiile gandirii cu imaginatia, dar si de a va exersa rabdarea si puterea de concentrare. Copiii vor deveni mai descurcareti, iar adultii se vor detasa pentru un timp de problemele cotidiene. V-am captat atentia? Atunci aflati ca exista o gama variata de jocuri puzzle din care puteti alege unul pe placul dumneavoastra.
Va place sa explorati lumea? “Match Around the World” este un puzzle interesant in care veti descoperi imagini inedite de pe intreg mapamondul, obiective turistice si peisaje de vis. Este un joc pe mai multe niveluri de dificultate. Cu fiecare nivel, creste si complexitatea puzzle-ului.
Esti un fan al povestilor? Atunci poti incepe prin a-l ajuta pe Alladin, un binecunoscut erou al celor “O mie si una de nopti”, sa gaseasca lampa fermecata in jocul “Lampa lui Alladin”.Potriveste piesele si refa imaginile pentru a afla unde este ascunsa buclucasa lampa. Atentie! Piesele de puzzle se ascund si ele. Va trebui sa fii atent unde s-au dus.
“Zoo Amigos” este un puzzle relativ usor in care trebuie sa formati perechi de animale. Formati perechi pe verticala, orizontala, pe margine, pana epuizati animalele.
“Gingerbread House Puzzle” este un puzzle clasic in care sarcina este sa refaci imaginea din multe piese amestecate. Piesele sunt separate, rotite sau ascunse sub alte piese. Acestea se muta si se rotesc cu ajutorul mouse-ului. Este un joc pentru cei experimentati in jocurile puzzle dat fiind numarul pieselor.
Vreti sa refaceti imaginea unei familii unite si fericite. Un nou puzzle online, “Lake View Picnic Decor” va invita sa reasezati piesele amestecate pentru a reda imaginea initiala, aceea a unui picnic cu familia pe malul lacului. Imaginea este una cu o complexitate medie, dar asezarea partilor componente cere concentrare si atentie.
Jocurile puzzle sunt jocuri inedite si distractive. Lista variantelor este lunga si oferta de astfel de jocuri online este atractiva. Alege-ti domeniul preferat si pune-ti la incercare atentia, rabdarea si imaginatia.

Page 1 of 1512345...10...Last »