Jocuri Poker

Daca intrebi un jucator de carti profesionist ce este acela un joc de poker iti va spune fara sa ezite ca jocul de poker este o arta , o arta ce se bazeaza pe cunostinte de matematica si pe abilitatea jucatorilor de a ramane neclintiti la masa de joc.
# Astfel, datorita dorintei de afirmare , au aparut o multime de jocuri cu poker pe internet, multe dintre acestea fiind adevarate cazinouri cand vine vorba de numarul de jucatori si de cati bani se pot castiga. Desigur ca aceste jocuri cu poker sunt diferite de cele reale printr-un singur lucru (dar care impacteaza jocul foarte mult), factorul prezentei umane. Fiind jucate pe internet jucatorii nu mai pot citi fata adversarului si nu mai pot lua decizii pe urma acestuia (un mare jucator de poker spunea ca pentru a excela in acest domeniu trebuie sa fii un matematician bun dar un psiholog si mai bun).
# Un alt tip de jocuri cu poker sunt cele de tip “slot machines”. Aceste jocuri sunt jucate de catre un singur jucator pe o consola. Aceste console sunt de obicei amplasate in baruri, cazinouri sau sali de jocuri iar, mai nou, si pe internet. Sunt foarte simplu de invatat dar foarte greu de excelat deoarece acestea tin mai mult de noroc decat de abilitatea jucatorului de a folosi cartile in favoarea lui.
# Multe dintre aceste jocuri de poker sunt exact ca jocurile de noroc (ruleta, in speta) deoarece permit jucatorului , dupa o mana buna in care a castigat sa intre intr-un mini-joc ce ii permite acestuia sa isi dubleze castigurile (ajungand , cu noroc, chiar la un castig de 16 ori mai mare decat cel initial). Jocurile acestea sunt cautate in special de oamenii ce vor distractie fara a fii nevoiti sa participe la o masa de poker , care pe langa faptul ca dureaza mai mult este si mai greu de invatat (desi jocul este in esenta acelasi permite jucatorului o mai mare flexibilitate).

Page 1 of 3123