Jocuri Mario

Multi dintre noi am crescut cu minunatele console, Terminator, si desigur, cele mai jucate jocuri erau intotdeauna jocuri cu Mario. Acel mic caracter italian cu care toti suntem obisnuiti si pe care il indragim.
*** Multi dintre noi am crescut alaturi de Mario, un caracter a carui imbracaminte rosu cu albastru ne facea sa ne simtim super-eroi. Desigur ca scopul nostru principal era sa salvam printesa , insa de fiecare data cand ajungeam catre sfarsitul unui nivel trebuia sa dam o lupta apriga , de obicei cu un dragon , pentru a salva printesa , numai sa aflam insa ca acesta a mutat-o si ca era necesar sa pornim intr-o noua aventura.
*** De-a lungul istoriei au existat o multime de jocuri cu Mario . Multe dintre aceste jocuri au aparut pe consolele Nintendo , Mario fiind chiar mascota acestei console . Desigur ca multe dintre aceste jocuri cu Mario au fost portate si catre alte platforme , ca : PC , XBOX sau chiar PS . In Romania, Mario a intrat pe piata, initial , pe consolele Terminator 2 (ce erau in esenta copii ale consolelor Nintendo Famicom , dar ce erau vandute doar in tarile Europei de Est – Ungaria, Romania, Albania, Polonia si Croatia).
*** Pentru ca nu multa lume a indragit acest caracter, la aparitia unor jocuri 3D cu Mario , lumea a inebunit. Prima sa aparitie 3D a fost pe consola Nintendo 64 , consola ce a avut mare succes de-a lungul timpului , insa in Romania, aceasta nu a reusit sa patrunda asa cum a facut-o in tarile Europei de Vest sau in USA.
*** Datorita dezvoltarii continue a jocurilor cu Mario , intregi comunitati s-au dezvoltat de-a lungul Globului. Comunitati care chiar au reusit sa duca jocul mai departe , adaugand noi nivele, noi monstri cu care caracterul mult indragit se putea lupta si chiar noi scopuri finale. Din pacate, aceste comunitati nu au primit recunoasterea pe care o merita, asa ca proiectele dezvoltate de catre acestia raman de multe ori nedescoperite.

Page 1 of 3123