Jocuri Logice

Se spune ca creierul uman foloseste doar de la 3 pina 10 procente din potentialul sau. O fi adevarat sau nu, cert este ca inteligenta, ca si aproape orice abilitate mintala de altfel, poate fi dezvoltata si extinsa. Oricat de bine ai fi insusit la scoala materialul de la orele de logica sau matematica, cu siguranta este loc de mai mult, iar repetarea este mama cunostintelor, cum se spune. Acum ai sansa sa-ti maresti IQ-ul si sa te distrezi in acelasi timp jucand jocuri logice online. Poti sa gasesti o sumedenie de jocuri de inteligenta, gandire, perspicacitate, si logica pe placul si pentru nivelul tau.
Fie ca iti place mai mult matematica sau gramatica, gasesti jocuri de logica pe gustul si pentru domeniul tau. Iti place sa lupti contra cronometru si sa gasesti cat mai multe cuvinte intr-un anumit interval de timp? Vrei sa ai o memorie vizuala foarte dezvoltata sau doresti sa-ti acutizezi simtul observatiei prin gasirea unui anumit numar de diferente dintre doua imagini? Atunci nu ai decat sa te asezi confortabil pe canapea sau in fotoliul tau preferat si sa accesezi o gama larga de jocuri logice care sunt pe atat de distactive pe cat sunt si de folositoare pentru creierul tau, care ca si orice organ, pentru a se mentine in forma, are nevoie de exersare regulata.
Inbunatateste-ti atentia, memoria, gandirea logica, orientarea in spatiu, si puterea de concentrare prin jocuri logice online. Nu este nevoie sa te inregistrezi undeva, sa platesti careva taxe, sau sa descarci ceva. Doar intra pe internet si acceseaza o varietate larga de jocuri online menite sa ofere mintii tale hrana zilnica de care are nevoie. Pentru a-ti mentine creerul in forma, joaca regulat si variat. Fiecare tip de joc antreneaza un anumit set de facultati mintale. Astfel, daca vrei sa antrenezi toate partile creierului tau, este recomandat sa joci o gama de jocuri de logica cat mai variata. Mintea ta se afla in mainile tale. Tu decizi daca vrei sa o lasi sa lancezeasca sau sa o ajuti sa-si atinga potentialul sau.

Page 1 of 212