Jocuri Fotbal

Printre numeroasele tipuri de jocuri online prezente in industriile din ziua de astazi, unele dintre cele mai jucate sunt cele sportive. Indiferent de sport, fanii si jucatorii deseori cauta o modalitate pentru a putea practica sportul preferat si in afara terenului. Fotbalul, de asemenea supranumit sportul-rege, atrage comunitati intregi de fani in aria online, cu o multitudine de moduri de joc. Jocurile cu fotbal online pot varia de la nume arhicunoscute in industrie, precum FIFA sau Pro Evolution Soccer, pana la jocurile online bazate pe flash player, care pot satisface la fel de bine nevoile gamerilor.
** Caracteristica ce diferentiaza jocurile online cu fotbal in principal este modul de joc. Desi jocurile descarcate permit aproape orice tip de joc relatat cu fotbalul, de la antrenamente specifice (penaltiuri, lovituri libere, cornere), pana la crearea unei cariere pentru un jucator pe drumul de a ajunge un superstar, jocurile online deseori permit doar un singur tip de actiune anterior mentionate. De asemenea, in ambele cazuri, se poate alege modul de manager al unei echipe, care gestioneaza actiunile, bugetul si transferurile echipei, fara posibilitatea de a intra propriu-zis pe teren.
** O alta parte foarte importanta pentru acest jocurile cu fotbal online este comunitatea . Jucatorilor li se permite interactiunea cu alti utilizatori, putand sa participe in diverse turnee, jocuri amicale, sau chiar competitii. Competitia online a devenit un adevarat sport printre jocurile mai faimoase, unde zeci sau sute de gameri se pot inscrie pentru o sansa la castigarea unor premii reale. Multi jucatori insa prefera doar distractia oferita de a juca cu un prieten sau de a-si testa capacitatile impotriva unui oponent ales aleatoriu de joc.
** Pornind de la sportul-rege iubit in toata lumea, jocurile cu fotbal online au devenit si ele la fel de raspandite si la fel de iubite, creand comunitati intregi de gameri gata sa isi dea suflul pe terenul virtual.

Page 1 of 212