Jocuri de Strategie

In cadrul acestei categorii de jocuri iti poti testa mai multe calitati si abilitati cum ar fi rabdarea, inteligenta, imaginatia si bineinteles eficienta. Te consideri un bun strateg? Acum ai ocazia sa incerci diferite jocuri de strategie prin care sa iti demonstrezi aceasta capacitate.
“Forge of Empires” este unul dintre cele mai indragite jocuri de strategie medievala. Formeaza-ti propriul imperiu , construieste, cucereste cetati noi, lupta contra inamicilor, apara populatia imperiului si condu victorios asupra lui. Construieste-ti propria strategie. Nu uita ca la baza succesului sta chibzuinta asa ca gaseste un echilibru optim in utilizarea resurselor de care dispui. Largeste-ti imperiul prin cucerirea altor cetati si formeaza-ti tactici proprii de lupta. Jocul este unul atractiv atat pentru copii, cat si pentru adolescenti si adulti. Imaginea si sunetul sunt calitative, iar experienta jocului este una extrem de placuta.
Un alt joc care iti va testa abilitatile de gandire a unei strategii optime este “Regii Razboiului”. Acesta se joaca in timp real si se desfasoara pe taramul fabulos Aldfarne. Trebuie sa iti conduci armata catre o victorie sigura asa ca totul depinde de tactica aleasa. Aceasta trebuie gandita in functie de teritoriu, resurse umane, munitie. Foloseste-te de orice te-ar putea ajuta sa iesi victorios in batalie. Ai grija sa nu pierzi foarte multi oameni si nu uita de prizonierii de razboi care iti pot divulga secrete despre urmatoarea batalie.
Preferi jocuri de strategie ale lumii moderne? Atunci incearca “Constructorul”, un joc online de strategie financiara care de asemenea iti va pune la grea incercare abilitatile de gandire, de data aceasta din punct de vedere economic.Trebuie sa construiesti propria fabrica, sa preiei comenzi , sa livrezi materiale. Pe scurt, trebuie sa iti dezvolti afacerea in lumea moderna in care traim. Esti gata sa vezi daca poti conduce o firma de constructii? Acest joc reprezinta ocazia sa iti dai seama daca poti face bani din propria afacere.
Lista jocurilor online care testeaza capacitatile strategice este destul de lunga. Ramane la latitudinea fiecaruia sa isi aleaga jocul preferat.

Page 1 of 212