Jocuri cu Tractoare

Multa lume cand aude de jocuri cu tractoare nu stie ce sa creada. Mare le e mirarea insa cand afla ca exista astfel de jocuri, multe dintre acestea avand comunitati foarte mari in spate! Exista doua mari tipuri de astfel de jocuri, cele flash, ce se joaca in browser sau cele ce necesita descarcare de pe internet.
## In randul jocurilor flash putem enumera Tractor Mania, Mario Tractor 2 , doua joculete foarte amuzante pentru pasionati ce fac sa treaca timpul mai repede la servici sau acasa.
## Diversitatea este mai mare insa in randul jocurilor ce necesita descarcare. Aici putem enumera Farming Simulator si American Farmer. Aceste 2 jocuri se aseamana prin subiectul pe care il abordeaza, acela al unei ferme dar difera intre ele prin modul in care pun in practica acest aspect.
#1. In primul joc, Farming Simulator, jucatorului i se da posibilitatea sa condica atat tractoare cat si alte utilaje agricole, de la combine la masini specializate in fertilizarea solului. Acest joc are in spate o comunitate imensa , gasindu-se spre descarcare gratuita mii de utilaje, harti si misiuni. Acest joc prezinta tractoare de la toti producatorii importanti – Same, Lamborghini, Deutz iar prin moduri puteti gasi tractoare chiar si autohtone (Universal U650 , 400 etc.)
#2. Al doilea dintre cele trei jocuri cu tractoare este American Farmer. Acest joc are o abordare complet diferita de celalalt. Jucatorul poate lua decizii ca intr-un joc de strategie si nu conduce efectiv utilajele. In acest joc se pot gasi tractoare John Deere. Jocul este unic prin abordare si merita jucat de pasionati deoarece pune jucatorul in ipostaze pe care un fermier adevarat le intalneste.
##In concluzie, daca exista pasionati de tractoare (sau utilaje agricole), puteti incerca unul dintre aceste jocuri cu tractoare. Sunt unice prin modul de abordare, au o rejucabilitate mare, nu plictisesc si permit oamenilor sa afle detalii despre viata fermierilor si a familiilor acestora. Astfel de jocuri cu tractoare pot trezi copilul iubitor de masinarii in orice!