Jocuri cu Tom si Jerry
Jocuri cu Tom si Jerry

Cine nu ii iubeste pe Tom și Jerry? De la mic și pina la mare, probabil nu exista o singura persoana cu simțul umorului sanatos sa nu fi indragit aceste doua personaje nastrusnice si aventurile lor. Acum poti sa rizi si mai mult participind si tu la actiune. Relaxeaza-te si distreza-te cu prietenii sau cu familia jucand jocuri cu Tom și Jerry online. Intra in pielea pisicii neastimparate si ia-o la fuga dupa Jerry. Razi pana la lacrimi și distreza-te pe cinste cu personajele tale preferate ce au facut furori pe Cartoon Network. Tu decizi de cate ori vrei sa-l ajuti pe Tom sa-l prinda pe Jerry. Oricat ar fi Tom de iscusit la prins soreci, fara ajutorul tau nu va reusi.

Indiferent ce varsta ai, joaca jocuri cu Tom și Jerry pentru a retrai cele mai interesante si amuzante momente din viata animata a celor doua personaje. Elibereaza-te de stresul acumulat pe parcusul zilei, aseaza-te confortabil pe canapea, și distreza-te la maxim cu Tom și Jerry. Daca Jerry este cel care îti este mai simpatic, nu-i nici o problema pentru ca poti sa fii chiar tu soricelul Jerry și sa-l tachinezi pe Tom pana la exasperare, chiar daca nu o faci intenționat. Tu alegi daca vrei sa intri în pielea soarecelui sau a pisicii. Vrei sa fii vînat sau sa fii tu vînatul?Poti sa joci pe rînd rolul fiecarui personaj oricat de multe ori vrei tu.

Indragitele personaje create de Metro-Goldwyn-Mayer au facut sa rada generatii la rand. Vrei sa te distrezi cu anti-eroul ursuz dar smecher care nu are altceva de facut decat sa încerce sa puna maina pe Jerry cu orice preț, lasand în urma sa doar haos și dezastru? Sau poate îti place mai mult sa sabotezi planurile lui Tom șau sa-i furi alimentele pe care el a fost pus sa le pazeasca? Arata-i inamicului tau de moarte ca desi esti mic, poti totusi sa întorci ușor lucrurile in favoarea ta si nu te temi de provocari. Dezvolta-ti agilitatea și razi pana la lacrimi cu personajele tale de desene animate preferate jucand jocuri cu Tom si Jerry online.