Jocuri cu Tiruri

In zilele noastre exista o multitudine de jocuri online si offline, multe dintre ele fiind pentru publicul de larg consum dar, exista si o nisa pentru oameni ce vor un simulator bine dezvoltat, asa ca s-au orientat catre jocuri cu tiruri. De obicei , aceste jocuri cu tiruri necesita descarcarea unui client pentru a va juca offline insa exista cateva jocuri online ce au nevoie doar de platforma Shockwave/Flash si de o conexiune la internet pentru a rula.
# De obicei, aceste jocuri cu tiruri online sunt de tipul “A to B” , adica pun jucatorul in postura de a conduce din punctul A in punctul B iar pentru a castiga el trebuie sa faca fata unor obstacole , care de care mai periculoase (exemple – sarituri de pe stanci, combustibil insuficient, etc.). Astfel , evitarea obstacolelor si parcurgerea unei distante mari vor genera un punctaj mare, punctaj cu care veti putea concura cu prietenii. Aceste jocuri sunt perfecte pentru acei oameni care vor doar sa petreaca putin timp in fata calculatorului personal sau , de ce nu , in metrou cand nu au ce sa faca si vor sa treaca timpul mai repede.
# Ce faci insa daca vrei sa iti faci o cariera in joc? Ei bine, exista jocuri cu tiruri pe care le puteti descarca de pe internet si care va permit sa faceti fix asta. Euro Truck Simulator, cel mai cunoscut dintre acestea permite jucatorului sa o ia de jos si sa ajunga deasupra tuturor, cu propria companie, soferi angajati si o flota de tiruri. Desigur ca pentru toate acestea va trebui sa munceasca mult pentru ca la inceput nu va avea decat un permis de tiruri si atat. Va trebui sa se angajeze la firme si sa munceasca pe branci pentru a-si incepe propria companie. Cand se va intampla insa acest lucru va veti permite garaje mai mari, soferi cu capacitate mai mare de lucru si care va vor aduce mai multi bani.