Jocuri cu Tancuri

Industria de jocuri video din zilele noastre a devenit din ce in ce mai complexa si mai inovativa. Multe companii incearca sa aduca de fiecare data ceva nou, fie referitor la gameplay, fie la grafica, sau poate o poveste fascinanta care sa atraga audienta.
De asemenea in fiecare an se incearca implementarea unor noi tipuri de jocuri, care sa fie ca o gura de aer proaspata pentru industrie. Astazi ne vom concentra pe jocurile cu tancuri, o ramura a industriei care nu a devenit cunoscuta decat in ultimii ani cu adevarat. Facandu-se cunoscute prin nume precum World of Tanks si alte jocuri care se afla in beta testing, precum War Thunder Ground Forces sau Project Tank, jocurile online cu tancuri au creat un adevarat interes pentru gamerii de pretutindeni.

**Desi au existat mai multe simulatoare de razboi de-a lungul anilor, unele fiind chiar francize de renume, cum ar fi seriile Battlefield, Arma sau Call of Duty, toate se axau pe rolul de soldati al jucatorilor, doar in unele situatii exceptionale fiind permisa operarea vehiculelor. Jocurile online cu tancuri au adus insa in schimb ceva revolutionar : perspectiva jucatorului de a fi intr-o lume unde tancurile domina campurile de lupta. Cu o varietate de harti foarte mare, de la cele mari in mijlocul desertului, pana la cele mici ascunse in jungla, cu optiuni de upgrade al fiecarei piese din tancuri si particularizare al fiecarei turete, al motorului si al tuturor armelor disponibile, sa spunem ca chiar si pentru pasionatii de unicitate acest tip de jocuri le va acoperi nevoile.
**Ce este insa cu adevarat reprezentativ pentru acest tip de jocuri este comunitatea : fiind permise moduri de tip deathmatch intre echipe ( unde dimensiunea acestor echipe poate varia considerabil), pana la modurile de tip survival, unde fiecare jucator lupta pentru a ramane in viata, combinata cu diversitatea oferita de campurile de lupta, este garantat ca nu vei fi plictisit in nicio runda a jocului.
**In concluzie, jocurile cu tancuri nu fac altceva decat sa evolueze constant, iar ceea ce va urma nu pot decat sa aduca si mai multe beneficii si satisfactii comunitatilor de gameri din toata lumea.

Page 1 of 212