Jocuri cu Masini

Masinile fac parte din viata noastra asa ca este perfect normal sa jucam pe calculator jocuri cu masini, simulatoare sau arcade, NFS sau CMR. Multi dintre noi iubim aceste jocuri si , de multe ori, cand un copil este intrebat ce se joaca pe calculator acesta raspunde fara sa ezite , “Jocuri cu masini!”.
*** In Romania, cel mai apreciat joc pe calculator cu masini este de departe seria Need for Speed. Aceasta a patruns in inimile romanilor odata cu aparitia jocului NFS 2 , unul dintre cele mai jucate jocuri cu masini la vremea aparitiei.
*** Multi dintre noi am inceput insa sa jucam minunatul joc cu masini de pe consola Terminator ce ne permitea sa atingem anumite nivele, sa distrugem celelalte masini prin achizitionarea unor “power-ups” de pe traseu.
*** Celelalte jocuri cu masini ce erau jucate foarte mult de catre romani (de catre toti cei ce jucau jocuri mai bine spus) , erau seriile NFS si CMR. Seria Need for Speed a inceput cu NFS1 si s-a dezvoltat. Desigur , a avut suisuri si coborasuri, cele mai iubite jocuri din serie fiind NFS 2, ducandu-ne apoi cantre NFS 5 (sau NFS Porsche, ce continea numai masini Porsche si minunate peisaje din Franta si Germania). Un alt joc , joc pe care toti romanii l-au adorat si au fost de acord in unanimitate ca a fost, este si probabil va fi cel mai bun joc din seria Need for Speed , este jocul Need for Speed Underground. De ce l-au placut atat de mult v-ati putea intreba? Ei bine, pentru ca introducea ceva revolutionar la acea vreme. Tuning-ul masinilor. Acest aspect permitea tuturor sa se exprime liber, atat prin tuning exterior cat si prin cel interior.
*** Celalalt joc cu masini pe care multi l-au placut si pe care si mai mult l-au urat a fost seria Colin McRae Rally. Era un joc ce incerca sa simuleze cat mai bine fizica masinilor si, de aceea , mult l-au adorat. Cu perifericele adecvate era unul din putinele jocuri cu masini ce permitea o experienta aproape de cea a masinilor reale.

Page 1 of 912345...Last »