Jocuri cu Dinozauri

Pentru toti aceia pasionati de lumea apusa a gigantilor, exista categoria de jocuri cu dinozauri care va vor introduce in epoca animalelor disparute si in acelasi timp va vor testa abilitatile de gandire, indemanare si agilitate. Esti pregatit sa intri intr-o epoca preistorica si sa infrunti dinozaurii?
Unul dintre cele mai recente jocuri cu dinozauri este ” Oul de dinozaur “. Acesta va pune la incercare agilitatea dar si istetimea. Jocul prezinta povestea unui om care a cutezat sa fure un ou de T-Rex. Acum dinozaurul furios il urmareste. Ajuta-l pe omul preistoric sa scape de urmaritor. Folositi sagetile pentru a va deplasa si a trece peste obstacolele intalnite. Pe masura ce depasiti mai multe obstacole, avansati la un nivel superior.
” Dinozaurul Dino” este un alt joc nou in care spiritul de observatie te va ajuta foarte mult. In cadrul jocului va trebui sa ajutati micul dinozaur sa se intoarca la familia sa cu bine.Folositi mouse-ul pentru a depasi obstacolele. Jocul este distractiv si antrenant. Desi pare simplu, interactionarea cu obiectele din jur il face o adevarata provocare.
Jocul ” Dinozaurul mananca fructe ” este unul dintre cele mai apreciate jocuri cu dinozauri. Formati perechi de fructe de acelasi fel si hraniti dinozaurul. In acest fel veti aduna puncte care va vor permite sa treceti la nivelul urmator. Este un joc care presupune rapiditate, spirit de observatie si atentie distributiva. Pentru a juca aveti nevoie doar de mouse.
“Evadarea dinozaurului ” va testeaza logica si indemanarea. Dinozaurul are nevoie de ajutor pentru a evada din cusca si pentru a ajunge din nou in lumea lui. Multitudinea de obstacole pe care le veti intalni, va vor da cu siguranta batai de cap. Jocul este extrem de placut si relaxant. Daca te vei descurca bine, poti ajunge unul dintre cei mai buni jucatori din top.
Joaca-te in timpuri preistorice, accesand unul din jocurile cu dinozauri. Distreaza-te alaturi de dinozaurii preferati si accepta provocarile acestor jocuri online.

Page 1 of 212