Jocuri cu Carti

Romanii par a fi din ce in ce mai interesati de jocuri cu carti online, mai ales de cand jocuri foarte populare in toate categoriile sociale (de exemplu Cruce) au ajuns sa fie jucate virtual, in mediul online. Desi jocuri ca Poker sau Blackjack sunt de mult disponibile online, romanii nu au avut ocazia pana recent sa joace jocuri cu carti pe care unii le-au apreciat inca din copilarie. Cele mai populare sunt Cruce, Solitaire, Macao, Poker, BlackJack, Twist, etc.
Inafara de jocurile “romanesti”, mai sunt o gramada de jocuri straine pe care le puteti juca alaturi de prieteni si impotriva altor jucatori umani din mediul online. Unul din avantajele acestor jocuri e ca unele nici nu necesita instalarea unui soft, ci doar inregistrare si apoi logare cu user si parola. Unii romani sunt fani ai acestui tip de distractie, dar exista si unii care prefera sa joace clasica Cruce cu carti reale si cu jucatorii fata in fata.
Oricum, si pe Internet poti sa ai parte de discutii cu ceilalti jucatori prin intermediul chatului, ba chiar ii poti si vedea pentru ca ei pot sa isi puna o poza de profil. Poti sa iti faci prieteni care au aceeasi pasiune pentru jocul de carti. Pe langa jocurile pe care le stie toata lumea, mai pot fi disponibile si unele complet noi, sau variatii ale celor deja existente. In acest caz, va trebui sa citesti instructiunile inainte de a putea juca.
Poti sa joci cu miza in bani reali, putand castiga astfel o suma mare de bani sau poti alege sa joci gratuit oricare din multitudinea de jocuri cu carti pe care un site de profil o poate gazdui. Miza poate fi si virtuala, sub forma de jetoane. Fie ca joci cu prietenii sau cu jucatori din tara si de pe tot globul, poti trai o experienta unica, interesanta si captivanta. Odata ce esti prins in joc, e greu sa mai faci cate o pauza.

Page 1 of 212