Jocuri cu Camioane

Multi dintre noi se jucau cand erau mici cu masinute , iar de multe ori, masinuta preferata era un camion. Acesta ne incanta cu marimea lui si prin faptul ca se impunea fata de celelalte jucarii. De aici a aparut nevoia de jocuri cu camioane, jocuri care se gasesc din ce in ce mai rar pe internet.
## In momentul de fata exista la dispozitia jucatorilor o multitudine de astfel de jocuri cu camioane, unele 3D , altele jocuri de tip puzzle sau pur si simplu jocuri ce te pun in scaunul de manager al unei companii de transport ce isi dezvolta activitatea cu ajutorul camioanelor. Unele dintre aceste jocuri permit jucatorilor sa experimenteze parcarea unui astfel de monstru (cu sau fara remorca).
## Jocuri cu camioane 3D exista , dar sunt putine si necesita descarcarea unui client (Eurotruck Simulator , Big Mutha Truckers sau chiar seria 18 Wheels of Steel). Aceste jocuri va pun in postura de proaspat detinator de permis de camioane si va incredinteaza scopul de a deveni cel mai bun. Spre exemplu, in Euro Truck Simulator vi se da ocazia sa faceti un imprumut , sa va cumparati un camion si sa incepeti slujba. Cand va dezvoltati mai puteti achizitiona un alt camion si angaja un sofer pentru a va dezvolta firma si a va apropia de scopul de a avea cea mai mare companie din domeniu.
## Exista si jocuri cu camioane 3D flash, ce se pot juca dintr-o fereastra de browser, de tipul Renault Trucks sau Heavy Loader 3D. Aceste jocuri sunt perfecte pentru o pauza la servici sau la facultate , cand exista o fereastra sau pur si simplu aveti nevoie de putina relaxare si departare de mediul exterior.
## Unele jocuri cu camioane va permit experimentarea tractarii unei remorci , de obicei plina cu alte masini. Aceste jocuri cu camioane sunt de obicei de tipul “A to B” si pun jucatorul in situatia de a infrunta niste obstacole pe traseu , avand o remorca plina cu masini. Pentru a primi punctaj maxim, jucatorul nu trebuie sa loveasca masinile din remorca sa in nici-un fel, pentru ca daca le loveste, pierde puncte.

Page 1 of 3123