Jocuri cu Box

O colectie de vasta de jocuri cu box va asteapta online. Incearca acum unul din numeroasele jocuri cu box. Experienta jocului este una realistica si te vei bucura de actiune si adrenalina. Pune-ti manusile in maini, antreneaza-te si incepe lupta. Poti intra in ring cu mari campioni ai box-ului. Loveste si castiga. Te simti pregatit pentru un meci de box?
Crezi ca poti face fata unei confruntari cu Mike Tyson? Exista un singur mod de a afla. Trebuie sa intri in ring si sa iti valorifici forta si inteligenta. Jocul ” The Brawl – All Stars ” iti ofera aceasta posibilitate. Profesionistii in box te asteapta sa te masori cu ei intr-un meci extraordinar. Sunt abilitatile tale pe masura acestei provocari? Acest lucru ramane de vazut.
In box forta nu e totul. Conteaza foarte mult atat agilitatea cat si istetimea. Ai aceste capacitati? Daca raspunsul este afirmativ, poti incerca o confruntare in jocul ” Brutal Battle Boxing “. Pune-ti adversarul la pamant si bucura-te de victorie.
Wolverine este un cunoscut supererou. Acum ai ocazia sa intri in pielea acestui personaj intr-un meci de box si sa folosesti puterile acestuia pentru a-ti invinge combatantul. Jocul ” Wolverine Punch Out ” iti da aceasta posibilitate. Esti pregatit pentru superputeri?
Iti displace profund vreuna dintre celebritatile momentului? Ai ocazia sa te razbuni dandu-le pumni in ” Celebrity Girl Fight “. Atentie, acestea nu vor fi papusi de portelan, ci vor riposta pe masura. Este un joc de box amuzant si relaxant.
” Super Boxing ” este un joc de box online care te poate transforma intr-un adevarat luptator sau iti poate oferi un titlu important de campion mondial. Pentru acestea trebuie sa lupti, sa castigi si sa avansezi la nivelurile superioare.
Paleta larga de jocuri de box iti ofera posibilitatea de a alege jocul preferat. Amatorii acestui gen de jocuri pot incerca multiple experiente de lupta si isi pot alege adversarul si momentul meciului. Lupta si castiga!