Jocuri cu Biciclete

Bicicletele sunt o masinarie minunata ce permit oamenilor sa se deplaseze prin propriile forte mai repede decat ar face-o pe jos. Ce faci insa daca nu e destul timp pentru a merge cu bicicleta si totusi vrei sa te distrezi? Ei bine, exista o multime de jocuri cu biciclete pe internet, care mai de care mai interesante si mai distractive.
# Majoritatea acestor jocuri cu biciclete se pot accesa dintr-un browser web , ruland pe platformele Flash sau Shockwave. Singura necesitate este conexiunea la internet. In marea majoritate a acestor jocuri cu biciclete, jucatorul trebuie sa faca tot felul de scheme pentru a primi puncte. Daca insa cade de pe bicicleta automat va pierde o parte din puncte (unele jocuri sunt mai dure iar la caderea de pe bicicleta se pierd toate punctele, facand misiunea sa fie pierduta). Multe din jocurile ce ruleaza pe platforma Flash sunt asemenea , existand doar cateva exceptii.
# Spre exemplu, IcyCle este un astfel de joc. Aici, jucatorul ia rolul unui om (dezbracat) ce este in saua unei biciclete. El trebuie sa parcurga o distanta cat mai mare pentru un scor mai bun. Ideea e insa ca pista in sine este o partie plina cu zapada si turturi de gheata ce pot sparge oricand cauciucul bicicletei, asa ca jucatorul trebuie sa fie atent si sa sara cu bicicleta peste aceste obstacole.
# Un alt tip de jocuri cu biciclete sunt cele 3D. Exista astfel de jocuri fie online (un exemplu bun este Extreme BMX in care trebuie sa faceti trucuri cat mai bune pentru un punctaj mare – inclusiv saritul de pe stanci cu bicicleta pe rampe spcial amenajate) fie jocuri 3D care necesita descarcarea unui client. Cel mai bun exemplu al acestui tip de jocuri cu biciclete este renumitul Dave Mirra Freestyle BMX in care jucatorul este pus in saua unui BMX si trebuie sa faca tot felul de trucuri ca saritul pe rampe, o saritura peste un tren in miscare sau back-flip pentru cat mai multe puncte si pentru castigarea nivelului.