Jocuri cu Ben 10

Printre jocurile pentru copii gratuite care pot fi jucate online se numara şi captivantele jocuri cu Ben 10. Ben 10 este eroul a numeroase jocuri online, printre care se numara titluri ca Ben 10 şi Nava Spatiala, Ben 10 Cu lupta şi actiune, Ben 10 in orasul fantomelor, Ben 10 cu camioneta, Ben 10 Alien Force batalia finala, precum şi nenumarate alte titluri.
Pentru cei mici cât şi pentru cei mari pasionaţi de jocuri cu Ben 10, unul dintre captivantele jocuri avându-l ca erou pe neinfricatul Ben 10 este şi titlul Ben 10 si nava spatiala. În acest joc obiectivul este sa il ajuţi pe erou sa si piloteze nava spaţial intr-un turneul de curse 3D. Traseul este destul de dificil si misiunea ta este sa iţi intreci toţi adversarii. In joc te poti folosi de funcţia Nitro pentru a prinde o viteza superioara in mod instantaneu. Cea mai buna strategie de joc este sa folosesti funcţia Nitro atunci când eşti aproape de un adversar pentru a il deruta si a il intrece instantaneu. În pilotarea navei eroului Ben 10 sunt folosite sageţile de pe tastatura si tasta N pentru a beneficia de funcţia Nitro.
Un alt joc interesant cu Ben 10 este şi titlul Ben 10 cu lupta şi actiune. In acest joc indragitul erou Ben 10 ajunge pe o planeta indepartata a sistemului solar, unde este intampinat de o rasa de extratereştri singeroşi. Misiunea ta este sa il ajuti pe erou in confruntarea sa finala cu extraterestrii condusi de diabolical Vilgax. Jocul se foloseste de tastele sageţi pentru a deplasa eroul şi de tasta “Space” pentru a trage cu armamentul din dotare.
Ben 10 Alien Force Batalia Finala face parte din categoria jocurilor cu bile. Eroul Ben 10 al Cartoon Network are de infruntat monstri sângerosi care ii vor pieirea. Ben 10, ca aparator al omenirii are ca misiune sa distruga monştrii pentru a aduce pacea in lume. Pentru a se apara de monştri Ben 10 foloseste un tun. Scopul tau este sa iţi distrugi toti adversarii inainte sa expire timpul de joc.
Toate jocurile cu Ben 10 sunt distractive si captivante prin tempoul accelerat al actiunii, efectele grafice interesante si personajele haioase.