Jocuri cu Batman

Toti fanii cavalerului negru al noptii au acum oportunitatea de a alege dintro colectie inedita de jocuri cu Batman. Unul din cei mai indragiti eroi moderni este personajul unei game variate de jocuri online. Ajuta-ti eroul preferat sa salveze lumea de raul care a pus stapanire pe ea. Acum poti fi si tu un erou cutezator si neinfricat asemeni personajului lui Batman.
Salveaza omenirea de la inghetul suprem in “Batman and Mr. Freeze”. Nu il lasa pe Domnul Inghet sa preia controlul asupra orasului Gotham. Batman are nevoie de ajutorul tau in lupta impotriva acestui personaj malefic. Fii totusi atent deoarece armele Domnului Inghet sunt foarte puternice si s-ar putea sa fii ranit. Este un joc de actiune, plin de adrenalina in care trebuie sa folosesti toate armele de care dispui, dar si ingeniozitatea si imaginatia. Batman are nevoie de un ajutor inteligent. Ce spui? Esti dispus sa incerci?
In jocul “Batman cataratorul”, Joker apare din nou pentru a crea probleme. Il ajuti pe Batman sa scape de el? De data aceasta bomba aruncata in directia supereroului il urmareste pe acesta si nu pare sa se opreasca. Batman este nevoit sa se catere pe cladiri dar sa si sara peste ele , pentru a se feri din calea armei letale. Participa la joc si nu lasa bomba sa il atinga pe Omul-Liliac. Foloseste mouse-ul pentru a sari peste obstacolele aparute.
Prietenii lui Batman au fost prinsi. Ajuta-l pe acesta sa ii elibereze in jocul “Batman si prietenii lui”. Aquaman, Green Arrow si Blue Beetle iti vor fi recunoscatori daca ii vei ajuta. Dar pentru a-i elibera trebuie sa treci mai multe probe si sa lupti alaturi de eroul favorit. Aminteste-ti deasemenea ca ai si o supermasina. Foloseste Batmobilul. Esti gata de actiune?
Mirajul noilor jocuri cu Batman iti face cu ochiul? Atunci esti invitat sa intri in pielea personajului si sa participi alaturi de el la lupta impotriva raului.