Jocuri cu Batai

Va place Wrestling? Ei bine, eu il ador! Daca va plac luptele atunci cu siguranta va plac si jocuri cu batai. In momentul acesta exista nenumarate jocuri cu batai, multe dintre ele online (pe platforma flash, avand nevoie doar de un browser), iar unele pe care le puteti juca pe calculator, descarcand un client.
*** Cine a auzit de Mortal Kombat? Asa e! Aproape oricine stie ce joc e acela. Marea majoritate dintre noi chiar l-au jucat pe consolele Terminator 2 sau pe Playstation. Este un joc simplu dar complex in acelasi timp. Este simplu deoarece are o grafica 2D , cu un decor grafic simplu in care se lupta doua personaje, unul dintre acestea fiind jucatorul. Jocul prezina o multime de combinatii posibile ce ofera noi abilitati de lupta (de la o lovitura mai puternica cu piciorul pana la o raza de energie ce poate distruge complet adversarul.
*** Acest joc mai ofera posibilitatea jucatorilor de a se duela intre ei, fiind unul din putinele jocuri cu batai ce ofera acest lucru (acesta a fost unul din motivele pentru care popularitatea acestui joc a explodat!).
*** Un alt joc cu batai foarte cunoscut (in mare parte, in ultimii ani) este WWE (World Wrestling Entertainment) , joc cu o grafica imbunatatita, 3D , ce permitea jucatorilor sa intre in pielea unui personaj din cunoscuta serie de lupte televizate (lupte ce se desfasoara strict pentru amuzamentul privitorului). Acest joc are o doza de nebunie deoarece ofera posibilitatea jucatorilor sa foloseasca si arme neconventionale jocului de box (scaunele din public, publicul in sine si, de ce nu, sa foloseasca ringul pe post arma).*** Pe langa aceste doua jocuri foarte cunoscute la noi exista o multitudine de alte joculete ce se pot juca pe internet, cu ajutorul unui browser, jocuri in format Flash. Acest jocuri cu batai sunt de obicei mai simple decat celelalte doua (care necesita descarcarea clientului) dar asta nu le ia din farmec sau din capacitatea de a amuza jucatorul catusi de putin!