Jocuri cu Avioane

Pentru ca toti am avut fantezii cand eram mici cu tot felul de masinarii , incluzand si avioanele , aparut pe piata jocuri cu avioane, care mai de care mai complexe sau mai amuzante. Aceste jocuri cu avioane se clasifica in mai multe categorii , printre care jocuri pentru copii (simple, ce se pot juca din broswer sau pe mobil), jocuri tip puzzle (in care jucatorul trebuie sa dirijeze traficul) cat si jocuri de tipul simulatoarelor de zbor, acestea fiind mai complexe.
1. Jocuri cu avioane pentru copii – aceste jocuri sunt numeroase deoarece au un grad de dificultate scazut, de obicei au scop educativ, permitand copiilor sa invete detalii despre avioane, aeroporturi si actiunile ce se desfasoara acolo , dar au si un factor de distractie , prezentand totul intr-o maniera prietenoasa. Aceste jocuri plac uneori si adultilor tocmai datorita subiectelor pe care le abordeaza.
2. Jocuri cu avioane de tip puzzle . Aici exista o gama variata de jocuri , de la jocurile de actiune in care jucatorul trebuie sa rezolve o ghicitoare pentru a infrange cel mai puternic oponent pana la jocurile in care persoana este pusa in locul unui controlor de trafic pe aeroport. Aceste jocuri sunt cele mai intalnite pe platformele mobile datorita pasului de joc foarte rapid , permitand jucatorilor sa se joace astfel de jocuri in pauzele de la serviciu sau cele de la scoala. Aceste jocuri solicita atat mintea (fiind nevoie de actiuni rapide pentru a nu prabusi avioanele) cat si dexteritate (miscari ample ale degetelor datorita faptului ca aceste jocuri sunt jucate in speta pe telefoane mobile cu ecran tactil).03. A treia categorie de jocuri cu avioane sunt simulatoarele. Aceste jocuri sunt complexe, necesita descarcarea unui client in prealabil (ce poate varia, ajungand uneori si la 100GB) si au o curba de invatare foarte abrupta. Un exemplu al acestui tip de joc este Microsoft Flight Simulator, un joc care , o data stapanit poate permite jucatorului sa piloteze si avioane reale.

Page 1 of 3123