Jocuri Biliard

Unele dintre cele mai cautate jocuri online in zilele noastre au devenit jocurile care implica sporturile. Fie ca e vorba de jocuri de fotbal, de baschet, de golf sau de alte sporturi de echipa sau individuale, acestea au devenit o prioritate pentru gamerii de pretutindeni. Biliardul nu face o exceptie, jocurile devenind treptat din ce in ce mai complexe si aducand jucatorilor recompense diverse, oferind un prilej de relaxare si distractie.
**Jocurile de biliard au evoluat mult de la inceputurile lor, cand jucatorii puteau vedea doar tacurile si bilele de pe masa. Odata cu inovatiile in domeniul grafic si dorinta de competitie si de premii ale jucatorilor, au devenit un adevarat joc de aptitudini. Jucatorii cauta in primul rand o experienta de joc care sa satisfaca din punct de vedere grafic, iar la capitolul acesta, biliardul se ridica la nivelul asteptarilor. Majoritatea jocurilor existente online permit utilizatorului sa vada mediul in 3D, de la mese, la tacuri, chiar pana la jucatorul virtual propriu-zis. Motoarele grafice permit de asemenea vizualizarea mesei din mai multe perspective, gamerii putand selecta cel mai potrivit mod pentru confortul propriu. Un alt aspect important este fizica bilelor de biliard, acolo unde multe jocuri se diferentiaza cu adevarat. Cu cat este mai realista ciocnirea bilelor, in functie de puterea cu care jucatorul selecteaza tacul, determina o experienta placuta, cu miscare realistica, fata de una neplacuta, cu ciocniri ciudate, sau din care bilele sar din mante fara sa li se imprime efectul necesar. Jucatorii pot selecta puterea cu care este lovita bila, unghiul din care este lovita si efectul dorit, iar fara un motor fizic adecvat, acestea se resimt intr-un mod deranjant.
**O alta parte importanta a acestor tip de jocuri este competitia online, unde gamerii se pot intrece pentru a-si arata aptitudinile prin diverse turnee, ligi, sau doar pentru a juca cu prietenii. Multe jocuri, precum 8 ofera recompense pentru castigarea a astfel de turnee, de obicei reprezentand monede virtuale, care nu pot fi folosite decat in joc, pentru a debloca diferite mese, tacuri, sau alte caracteristici. Acestea prezinta de asemenea si un mod single player, unde poti juca cu AI pentru a te antrena. Acestea se numesc moduri de practice si au rolul de a te pregati pentru momentul cand consideri ca esti gata pentru multiplayer.
**Jocurile de biliard online au devenit pe parcursul anilor o adevarata competitie online, cu comunitati proprii, cu recompense variate si cu moduri de joc cat mai diverse si mai atractive, iar pe masura ce timpul va trece cu siguranta gamerii se vor bucura de aparitiile viitoare.

Page 1 of 3123