Jocuri Barbie

Se stie ca fetele prefera papusile iar baietii masinile, nu? Ei bine, in ultima vreme au aparut pe internet o multime de jocuri cu papusi, pentru fetitele ce prefera tableta in locul clasicelor papusi. Cea mai mare parte a acestor jocuri cu papusi este reprezentata de jocuri cu barbie. Exista o multime de astfel de jocuri, care mai de care mai complexe , mai amuzante sau mai simple, pentru nivelul celor mici.

# Exista jocuri in care trebuie sa faceti unghiile , in care puteti coafa papusa Barbie sau, de ce nu, jocuri cu barbie de aventura in care trebuie sa va ghidati caracterul printr-o multime de situatii. Toate aceste jocuri sunt bazate pe papusa Barbie, cea mai cunoscuta papusa din lume ce a influentat viata a milioane de fetite. Papusa a aparut in anul 1959 si permitea ceva revolutionar pentru acea vreme – schimbarea hainelor. De aici s-au inspirat si jocurile in care trebuie sa imbracati papusa cat puteti de bine.
# Majoritatea acestor jocuri necesita doar un browser web pentru a fi folosite , ruland pe platforma Flash.Pentru cei mai creativi exista jocuri in care puteti deveni maestri tatuatori. Exact! Puteti face tatuaje papusii preferate si o puteti aranja cum doriti. Desigur, aceste tatuaje au o limita, fiind uneori predefinite dar , unele jocuri cu barbie permit tatuaje libere (deci va lasa sa desenati ce doriti pe o parte a corpului papusii).
# Stiti care este visul unei fete? Sa devina mireasa. Stiu, nu al tuturor insa multe dintre fete asta viseaza asa ca creatorii de jocuri s-au conformat si au realizat jocuri in care puteti imbraca aceste manechine in mirese. Si nu orice manechin si cel preferat al tuturor, Barbie. Astfel s-au nascut jocuri cu Barbie in care trebuie sa faceti cea mai frumoasa mireasa!
# In concluzie, exista jocuri cu Barbie pentru toate gusturile , majoritatea dintre acestea fiind insa adresate fetitelor in plina crestere deoarece au un caracter informativ si educativ!

Page 1 of 41234