Jocuri Actiune

Toti vrem sa fim super-eroi! Fie ca vrem sa fim Spiderman, Batman sau, de ce nu, Superman, toata lumea vrea sa fie un super-erou. In prezent exista multe jocuri de actiune, jocuri care ne ofera posibilitatea sa fim ceva mai mult decat un om, sa fim un aventurier , un pirat sau un astronaut ratacit in spatiu, singur , avand nevoie de ajutor!
Asadar, exista jocuri de actiune pentru toate gusturile, chiar si pentru cei carora nu le plac super-eroii (desi imi vine greu a crede asa ceva). Exista insa si jocuri cu motociclete sau masini in care jucatorul trebuie sa execute cascadorii din ce in ce mai interesante si mai periculoase pentru a acumula mai multe puncte , puncte necesare pentru a cumpara noi vehicule sau care se pot schimba in noi puteri (NOS, arme noi , etc.).
Astfel, datorita faptului ca jocurile de actiune prezinta o diversitate uriasa, jucatorii pot alege fix ce li se potriveste. Aceste jocuri exista pe platforme mobile (iOS , Android, Windows Phone), pe PC sau chiar pe console. Desigur ca unele sunt foarte complexe si necesita descarcarea unui client dar o mare parte dintre aceste jocuri le puteti accesa pe internet , pe un site, pe o platforma Flash sau HTML5, fiind nevoie doar de o conexiune la internet pentru a va juca.
Aceste jocuri de actiune sunt , de obicei, nerecomandate copiilor (in cazul ca este vorba de lupte sangeroase sau jocuri de tip shooter) , insa, exista si jocuri de actiuni pe care copiii de orice varsta le pot juca.
Cea mai cunoscuta serie de jocuri de actiune este, de departe, seria Grand Theft Auto (pe scurt, GTA). Aceasta serie a intrat in inimile romanilor, fiind un joc in care jucatorului i se permite o libertate de miscare exceptionala. Puteti conduce masini, dezvolta afaceri, cumpara imobile sau chiar va puteti plimba cu avionul particular. Jocul este foarte cunoscut , ultima sa aparitie, GTA V fiind deocamdata disponibil doar pe Playstation / Xbox , pe PC urmand sa apara in decursul anului 2014.

Page 1 of 41234