Jocuri 3D

Vrei sa te bucuri de jocuri 3D si nu ai timp sau calculatorul tau nu este destul de puternic pentru a putea duce ultimele titluri aparute? Ei bine, nu e nicio problema deoarece cu acces la internet si cu un browser web te poti distra la fel de bine. In momentul de fata exista jocuri 3D pe care le poti juca fara a downloada ceva in prealabil.
Astfel de jocuri exista si se impart intr-o multime de categorii. Exista jocuri cu masini, jocuri de tip shooter si chiar aventura. Jocurile acestea au un timp mic de incarcare (dependent insa de conexiunea dvs. la internet) si sunt destul de simple pentru a va bucura de ele intr-o pauza , sau , de ce nu, daca vreti sa detronati scorul record al prietenilor.
1 . Jocuri 3D cu masini . Acestea sunt , de departe , cele mai numeroase. Exista jocuri in care trebuie sa parcati sau sa manevrati masina prin spatii inguste. De asemenea, exista si jocuri cu masini in care pur si simplu trebuie sa fiti cel mai bun si sa castigati o cursa (desigur, masinile pot varia de la masini de curse pana la renumitele Monster-Trucks). Aceste jocuri au de obicei si un mod in care va puteti duela cu prietenii intr-un mod split-screen (de obicei de 2 jucatori).

2 . Jocuri 3D de tip shooter. Acestea sunt jocuri in care dvs. , ca jucator, trebuie sa distrugeti tintele aflate la distanta sau sa va duelati cu alti jucatori. Daca sunteti un impatimit CS insa dispuneti de doar un browser web puteti incerca Combat Extreme, un joc 3D ce se poate juca in browser.
3 . Jocuri 3D de aventura. Acestea pot merge de la jocuri de aventura in care trebuie sa explorati o zona, sa va faceti prieteni sau sa va duelati cu bestiile zonei in care sunteti pana la jocuri MMORPG (massively multiplayer online roleplaying games), aceste jocuri permitandu-va sa va dezvoltati un caracter, sa va cumparati arme si armuri , sa luati parte intr-o asociatie de jucatori si , de ce nu, sa va aventurati alaturi de alti jucatori in quest-uri fabuloase!

Page 1 of 41234